• page_banner
Perawatan kamanungsan
Laporan kelestarian
Pangembangan teknologi
Perawatan lingkungan
Layanan mine
Perawatan kamanungsan

Goldpro minangka "hubungan tenaga kerja tingkat AAA ing Wilayah Hebei" sing diakoni dening Kesatuan Perdagangan Daerah Hebei;

Goldpro promosi pembangunan perusahaan kanthi cepet kanthi netepake "perusahaan telung jinis" (pola belajar, pola inovasi lan pola nilai), ningkatake industri tenaga global sing terus-terusan ngirit energi lan nyuda konsumsi, nggayuh kahanan win-win karo pangguna ing wektu sing suwe!

Tanggung jawab sosial Goldpro: mbayar pajak kanthi lengkap, ekonomi ekonomi makmur, nyedhiyakake proyek, stabilisasi sosial, lan menehi pitulung jangka panjang marang para siswa lan kulawarga;

Perawatan kamanungsan: Kabeh karyawan duwe pemeriksaan fisik rutin kaping pindho saben taun. Produk pangayoman tenaga kerja nganggo busana kanthi rapi lan duwe pelatihan tema safety lan rapat tema saben wulan.

Laporan kelestarian

Produk Goldpro kalebu kategori sing disengkuyung ing Katalog China kanggo Nyusun Semalat Industri Pandu;

Goldpro wis nate nglaksanakake Pendidikan Kesayangan, Pelindhungan Keamanan sing efektif, sistem Keamanan sing apik, lan sistem pencegahan sing efektif. Bebaya safety dicenthang lan dibenerake ing wektu, lan kacilakan safety ana 0.

Pangembangan teknologi

Kanthi kekuatan riset lan pangembangan sing kuat, Goldpro wis nguwasani teknologi inti produk - kanthi luwih saka 100 teknologi paten inti, lan produk kasebut wis nggayuh echelon jangka panjang - Nggunakake siji generasi, cadangan siji generasi, riset lan pangembangan siji generasi.

Perawatan lingkungan

Goldpro nggunakake listrik lan gas alam, sing ora ana polusi.

Goldpro entuk sertifikat Sistem Manajemen Kualitas, Sistem Manajemen Lingkungan lan Sistem Manajemen Kesehatan lan Kesehatan Pekerjaan. Goldpro minangka perusahaan sekunder standarisasi Produksi Keselamatan sing diakoni nasional, wis entuk sertifikasi standarisasi kerja kerja.

Layanan mine

Goldpro nduwe sistem layanan teknis sawise-sales lan tim dhukungan teknis sing kuwat, sing kalebu tim Akademis Qiu Guanzhou saka Central South University, tim Profesor Wu Caibin saka Universitas Teknologi Jiangxi, lan Profesor Wang Baoqi saka Hebei University of Technology , lan tim teknis saka Goldpro. Tim layanan nyedhiyakake layanan optimasi pengambilan mupangat kanggo ngirit energi lan suda konsumsi kanggo pangguna pungkasan.

Layanan tambang pelanggan VIP kalebu:

1. Manajemen persediaan dinamis.
2. Layanan nambah bal.
3. Layanan optimasi Flowchart

Layanan cepet

Hubungi kita dening Tel, Fax, Email, Whatsapp, Wechat lan Skype dll, 7 * 24 jam
1. Kanggo para pelanggan domestik
Kita bakal nanggapi sajrone 1 jam sawise nampa pesen kasebut. Kita bisa ngatasi masalah liwat telpon utawa email, utawa kita bisa menyang situs sampeyan ing 24 jam.
2. Kanggo pelanggan asing
Kita bakal nanggapi sajrone 24 jam sawise nampa pesen. Kita bisa tuku karcis sajrone 72 jam.

- Kondisi lapangan ing situs
- Analisis kahanan pertambangan
- Usul dhisikan awal
- Usul khusus media grinding
- Usul grinding media grinding
- Ngirit energi lan pangurangan konsumsi
- Simpenan safety ing pabrik lan ing situs
- Layanan khusus
- Layanan nelusuri Produksi
- Layanan Optimization grinding, mecah lan flotasi
- Layanan ahli
- Ngapikake kapasitas produksi lan efisiensi, ngirit konsumsi
- Ngapikake kualitas konsentrasi