Produk

babagan
kita

Goldpro New Material Co, Ltd. diadegaké ing wulan Juni 2010, ibukutha sing kadaptar 200.3 yuta (RMB), kanthi area 100.000 meter persegi, lan nduwe luwih saka 260 karyawan, ing antarané ana luwih saka 60 personel R&D teknis. Goldpro minangka perusahaan berteknologi tinggi bal kanthi mecah, silinder mecah, rod penggiling, pelapik lan bahan mentah liyane produk, produsen, pengujian, dodolan lan layanan.
Goldpro utamane ngasilake macem-macem jinis bal, mangkat cylpebs, rod grinding lan liner sing digunakake ing tambang, tanduran tenaga termal, bahan bangunan lan industri penggiling liyane. Saiki, kita duwe 14 garis produksi lali lan muter produksi kanthi kapasitas taunan 200.000 ton. Goldpro minangka basis produksi media giling lan profesional ukuran gedhe. kang khusus khusus kanggo SAG Mills domestik.

warta lan informasi