• page_banner

Babagan Kita

Goldpro Bahan Baru Co, Ltd

Goldpro New Material Co, Ltd diadegaké ing wulan Juni 2010, ibukutha sing kadaptar 200.3 yuta B RMB, kanthi area 100.000 meter persegi, lan nduwe luwih saka 260 karyawan, ing antarané ana luwih saka 60 teknisi R&D. Goldpro minangka perusahaan teknologi berteknologi tinggi, sing nggabungake bahan-bahan mentah & produk sing ngembangake, nggawe, manufaktur, tes, dodolan, lan layanan kanggo nggiling bal, mligi nyaring, rod gilingan, liner.
Goldpro utamane ngasilake macem-macem jinis bal, gilingan silinder, rod lan lapisan kanggo industri pertambangan, tanduran tenaga termal, bahan bangunan lan industri penggiling liyane. Saiki, kita duwe 14 garis produksi lali lan muter produksi kanthi kapasitas taunan 200.000 ton. Goldpro minangka basis produksi media penggiling profesional lan skala gedhe, produk sing ditampilake khusus kanggo SAG Mills sing gedhe. Produk kita wis adol luwih saka 19 propinsi lan wilayah ing China, lan wis diekspor menyang luwih saka 20 negara lan wilayah kayata Chile, Afrika Kidul, AS, Ghana, Brasil, Peru, Mongolia, Australia, Rusia, Kazakhstan, Filipina lan sapanunggalane.
Goldpro wis sukses nggawe kooperatif produksi, belajar lan riset karo 6 perguruan tinggi lan universitas, yaiku Akademis Hu Zhenghuan saka Beijing University of Science and Technology, Akademis Qiu Guanzhou saka Universitas South Central, Universitas Tsinghua, Universitas Ilmu lan Teknologi Hebei, Universitas Hebei Teknologi lan Teknologi Ilmu lan Teknologi Jiangxi. Kita wis netepake pangkalan kerja akademisi provinsi lan basis transformasi prestasi akademisi. Goldpro minangka pusat teknologi perusahaan provinsi provinsi Hebei, pusat penelitian bal baling Hebei lan pusat inovasi, minangka basis praktik inovasi postdoktoral Hebei.
Goldpro duwe luwih saka 100 paten teknis lan prestasi inti. Kita minangka "baja wesi baja tahan dhuwur (nganggo) kanggo wesi tambang" lan "rod baja tahan nganggo rod pabrik". Unit draf standar lokal Provinsi Hebei, "industri baja lali" industri Révisi standar.
Goldpro dikenal minangka perusahaan keunggulan intelektual intelektual nasional, perusahaan sertifikasi sistem manajemen properti intelektual nasional, perusahaan demonstrasi inovasi teknologi Hebei, perusahaan demonstrasi inovasi Hebei, perusahaan demonstrasi inovasi Hebei, perusahaan provinsi Hebei "khusus lan inovasi" perusahaan cilik lan ukuran. , perusahaan majeng sing migunani lan migunani ing wilayah Hebei, inovasi lan tim wirausaha Hebei, provinsi Hebei, Handan. Sepuluh tim inovasi ilmiah lan teknologi ing Kutha Handan, Kita wis menang merek dagang misuwur ing Provinsi Hebei, produk terkenal provinsi Hebei, Award Manajemen Kualitas Walikota Papat Kutha Handan City.

Perawatan kepemimpinan

lingdao_1

Komite Partai Perbandaran Gao Hongzhi mriksa Emas

lingdao_2

Wakil Walikota Du Shujie teka ing Goldpro kanggo mriksa.

lingdao_3

Sekretaris panitia partai daerah Dong Mingdi kanggo nuntun

Budaya perusahaan

v8by__QYQdCZYrAn_yt8YA

Misi: Gawe operator pesawat ilmiah lan teknologi kanggo bahan tahan nganggo, Terus energi lan suda konsumsi kanggo industri penggiling global.
Wawasan: Nggawe basis produksi media mecah, dadi perusahaan sentral, dadi merek paling apik ing saindenging jagad.
Nilai Inti: Inovasi pragmatis integritas kabeh-menang
Roh: Kerajinan
Falsafah merek: Mekso kualitas; Janji emas
Filsafat bisnis: Nilai inovasi kanggo klien, nggayuh macem-macem tuwuh
Filsafat manajemen: Kemampuan adhedhasar asil, hadiah kanthi kontribusi.
Filsafat bakat: Tanggung jawab Profesional