• page_banner
  • Grinding Rod

    Rod Grinding

    Rod tukang digunakake minangka media grinding ing gilingan rod. Sajrone proses layanan kasebut, rod pengisaran kanthi rutin bisa mlaku kanthi cara kaskade. Rod sing dienggo nggawe mineral ing sela kesenjangan kanthi mumpuni kanthi kena pengaruh lan remuk kanthi ukuran suda.
  • Grinding Liners

    Lapisan Grinding

    Salah sawijining pabrik SAG utawa pabrik bal, mecah bunder bisa nglindhungi cangkang silinder lan mengaruhi gerakan media grinding.
  • Grinding Cylpebs

    Cylpebs Grinding

    Ora kaya bal, fleksibel saka silinder bunder yaiku ing antarane bal lan rod, utamane kanthi kontak garis kanggo ngilangi mineral.
  • Grinding Balls For SAG

    Bal Grinding Kanggo SAG

    Proses penggiling Semi-autogen yaiku minangka proses penggiling autogenous. Media kasusun saka rong bagéan: biji lan bal giling. Mineral kasebut di grounded dening Impact lan remet antarane bal, bijih lan lapisan.
  • Grinding Balls For Ball Mill

    Bal Grinding Kanggo Mill Mill

    Pabrik werni minangka piranti penting kanggo nggeser materi sawise diremes. Iki terus nggiling mineral kanthi media penggiling kanggo nggayuh kekayaan tartamtu supaya bisa nggayuh efek grinding sing luwih apik.
  • Grinding Ball For Initial Assembly SAG Mill

    Bola Grinding Kanggo Majelis Dhisikan SAG Mill

    Bal grinding kanggo patemon awal SAG pabrik nuduhake bal penggali sing diwenehake ing gilingan sadurunge pabrik SAG tekan kapasitas desain (utawa produksi normal).