• page_banner

Bola Grinding Kanggo Majelis Dhisikan SAG Mill

Keterangan Singkat:

Bal grinding kanggo patemon awal SAG pabrik nuduhake bal penggali sing diwenehake ing gilingan sadurunge pabrik SAG tekan kapasitas desain (utawa produksi normal).


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Product Product:

Bal grinding kanggo patemon awal SAG pabrik nuduhake bal penggali sing diwenehake ing gilingan sadurunge pabrik SAG tekan kapasitas desain (utawa produksi normal). Amarga ora stabil paramèter operasi, keahlian tenaga kerja, menehi mineral lan impak sing sering ana ing antarane bal lan liner, kahanan kasebut bisa uga nyebabake kerusakan saka bal utawa pelapis pengurangan kanggo nyuda urip layanan, sing mengaruhi produksi nyoba lan nambah biaya tambahan.
Sawise pirang-pirang investigasi lan tes, adhedhasar kondhisi tambang, Goldpro ngembangake bal pengisaran kanggo pabrik SAG awal. Kinerja wutah grinding diselarasake kanthi ningkatake bahan lan proses perawatan panas sing cocog. Iki baling mecah karo kekarepan sing dhuwur lan resistensi nyandhang sing cocog bisa njamin kapasitas desain sanajan adaptasi karo kahanan kerja sing angel banget lan nyuda pengaruh ing pelapik. Liwat praktik ing pertunjukan tambang, wis ningkatake produksi dirancang lan nyuda biaya.

Kauntungan Produk:

pro_neiye

Kontrol Kualitas:

Tindakake sistem ISO9001: 2008, lan netepake sistem manajemen lan kontrol produk sing apik, sistem tes kualitas produk lan sistem trace produk.
Kanthi peralatan uji coba kualitas kuoso internasional, spesifikasi tes layak karo sistem sertifikasi CNAS (China National Accreditation Service for Conformity Assessment);
Standar pangujian wis calibrated karo SGS (Universal Standards), Silver Lake (US Silver Lake), lan laboratorium Ude Santiago Chile (University of Santiago, Chile).

Konsep "kabeh"
Telung konsep "kabeh" kalebu:
Nggawe manajemen kualitas, manajemen kualitas proses lan kabeh partisipasi kanggo manajemen kualitas.

Nggawe Manajemen kualitas:
Manajemen kualitas kalebu kabeh aspek. Manajemen kualitas ora mung kalebu kualitas produk, nanging uga kudu nimbang faktor kayata biaya, wektu pangiriman lan layanan. Iki kabeh manajemen kualitas sing signifikan.

Ngrampungake manajemen kualitas proses:
Tanpa proses, ora ana asil. Manajemen kualitas proses mbutuhake kita fokus ing saben aspek saka rantai nilai kanggo njamin asil kualitas.

Entuk partisipasi ing manajemen kualitas:
Manajemen kualitas dadi tanggung jawab kabeh. Saben uwong kudu menehi perhatian marang kualitas produk, golek masalah saka pakaryane dhewe, lan nambah, supaya tanggung jawab kanggo kualitas pakaryan.

Sekawan konsep "kabeh"
Papat konsep kualitas "kabeh" kalebu: kabeh kanggo pelanggan, kabeh adhedhasar pencegahan, Kabeh bisa ngomong nganggo data, kabeh bisa nganggo siklus PDCA.
kabeh kanggo pelanggan. Kita kudu menehi perhatian luwih gedhe kanggo syarat lan standar pelanggan lan netepake konsep pelanggan luwih dhisik;
Kabeh adhedhasar pencegahan. Kita kudu netepake konsep sing berorientasi pencegahan, nyegah masalah sadurunge kedadeyan, lan ngilangi masalah kasebut nalika isih bayi;
Kabeh ngomong nganggo data. Kita kudu ngitung lan nganalisa data kanggo nglacak akar kanggo nemokake inti masalah kasebut;
Kabeh bisa melu siklus PDCA. Kita kudu terus ningkatake awake dhewe lan nggunakake sistem panginten supaya bisa ningkat.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita