• page_banner

Telung tujuan utama China kanggo pambangunan tambang ijo bakal dipromosik sacara lengkap

Konstruksi tambang ijo lan pangembangan pertambangan ijo minangka pilihan sing ora bisa dilalekake lan unik kanggo industri pertambangan, uga tumindak khusus industri pertambangan kanggo ngetrapake konsep pangembangan anyar.
Konstruksi tambang ijo lan pangembangan pertambangan ijo minangka pilihan sing ora bisa dilalekake lan unik kanggo industri pertambangan, uga tumindak khusus industri pertambangan kanggo ngetrapake konsep pangembangan anyar. Nanging, kanggo nggayuh penyatuan organik babagan pertambangan pertambangan lan perlindungan ekologis, lan kanthi nyata sadar pangembangan ijo lan pangembangan sustainable, industri pertambangan isih ngadhepi proses sing dawa lan angel, sing mbutuhake upaya gabungan sawetara pihak.
 
Saiki, mode pertambangan industri pertambangan China sing nyebabake sumber daya lan rusak kanggo lingkungan ekologis, sing cedhak karo sumber lan lingkungan sing ora bisa ditambani lan bakal ngrusak pembangunan industri sing lestari. pertambangan Tanggal 10 Mei, Forum Konstruksi Minyak Hijau

Summit China dianakake ing Beijing ing taun 2018 lan Panitia Promosi Green Mines Association China kanggo Promosi Kehutanan lan Lingkungan. Cai Meifeng, sawijining akademisi ing Akademi Teknik Cina lan guru besar ing Universitas Ilmu lan Teknologi Beijing, ujar industri pertambangan minangka industri njamin sumber daya sing dibutuhake kanggo pangembangan ekonomi nasional. Mung kanthi nyepetake pambangunan tambang ijo, bisa China mlebu ing ngarep kekuwatan pertambangan sadurunge, kanthi mangkono njamin efektifitas sumber mineral China. Penawaran lan dhukungan lan dhukungan sing dipercaya kanggo pangembangan ekonomi nasional kudu dirampungake tanpa kompromi.
 
Meng Xuguang, asisten presiden Institut Perekonomian Tanah lan Sumber Daya China lan direktur Institut Perencanaan Tanah lan Sumber, China ujar telung tujuan utama kanggo pambangunan tambang ijo yaiku: pisanan, ganti gambar, adhedhasar pambentukan pola anyar konstruksi tambang ijo; Kapindho, ganti cara sampeyan njelajah pembangunan pertambangan. Cara kasebut yaiku ngganti wujud anyar, sing katelu yaiku promosi pembaharuan lan netepake mekanisme anyar kanggo karya pangembangan pertambangan ijo. Pungkasane, China wis mbentuk pola konstruksi tambang ijo kanthi kembang ing papan, ing garis lan permukaan.


Wektu kirim: Apr-20-2020