• page_banner

Latihan Budaya Corporate Goldpro - Ingenio

Con de fin de promover aún más la construcción de la kultivar korporatva y mejorar de manera integral la ejecución del equipo, Jinnuo Bahan-bahan Anyar nyata kanggo kapasitansi de la kultivar perusahaan de la empresa en el quinto piso del edificio administrativo el 30 de mayo de 2018. Esta vez, impartimos clases. Gao Changyong, Universidad Renmin de China.

Supaya luwih maju pambangunan budaya perusahaan lan kanthi lengkap nambah eksekusi tim kasebut, Jinnuo New Materials nganakake pelatihan budaya perusahaan perusahaan ing lantai lima gedung administratif ing Mei 30, 2018. Ing wektu iki, kita mulang. Gao Changyong, Renmin University of China.
 
Ceramah Gao apik banget lan konten kasebut cetha. Liwat ceramah guru Gao, kita bisa luwih ngerti konotasi budaya lan konotasi keyakinan diri budaya. Tanpa percaya dhiri budaya luhur, tanpa kemakmuran budaya, ora bakal ana kekuwatan bangsa Cina. Revival pungkasane nggawe kita sadar yen kabeh sumber daya bakal kesel lan budaya mung bakal terus urip.
 
Perusahaan kasebut mesthi fokus ing kegigihan lan kegigihan ing pangembangan bahan-bahan inovatif kanggo operator pesawat saka bahan tahan nganggo, supaya industri panggilingan global terus ngirit energi lan nyuda konsumsi. Kanthi semangat pengabdian lan konsentrasi, kita bakal konsentrasi upaya lan ningkatake manajemen operasi kanthi upaya kanggo ningkatake pembangunan perusahaan.
 
Staff kasebut kanthi aktif njupuk panggung kanggo nyatakake rasa lan luwih jero yen kapinteran minangka jinis pengetahuan, ketrampilan, sikap, jinis kepercayaan, lan kepinteran diwujudake kanthi luwih telusuran ing telusuran lan tetep telusuran babagan produk, teknologi, pakaryan lan karir. . Ayo kabeh karyawan perusahaan ngerti yen rahasia mbangun baja satus taun iku kepinteran. Kita kudu nggedhekake pambangunan budaya perusahaan, netepake kepercayaan budaya perusahaan lan nambah eksekusi tim kanthi cara sing integral, kanggo nggawe kompetisi sing inspirasi lan kebak daya saing ing pasar. Perusahaan baja kanthi pesona budaya.
 
Pak Feng ngringkes latihan kasebut. Minangka perusahaan, perlu nggawa kepinteran budaya perusahaan menyang omah interior. Kita kudu terus nambah, ngupayakake impen, alon lan cepet, lan nindakake kanthi apik. Ayo ngadhepi kabecikan perusahaan. Visi: kanggo nggawe basis produksi bahan tahan nganggo, mbangun baja sing umur abad, nggawe merek internasional lan sregep.


Wektu kirim: Apr-19-2020