• page_banner

Goldpro New Materials Co, Ltd menang Company Advanced kanggo ngenthengake kemiskinan

Wiwit diluncurake operasi pengurangan kemiskinan presisi "100 perusahaan kanggo mbantu 100 desa", Gangnuo New Materials Co, Ltd wis aktif melu macem-macem cara, aktif melu tliti lan mbantu ngenthengake kemiskinan kanggo nyuda kemiskinan, nggawe kontribusi penting kanggo ngenthengake kamiskinan ing kutha.

Wiwit diluncurake operasi pengurangan kemiskinan presisi "100 perusahaan kanggo mbantu 100 desa", Gangnuo New Materials Co, Ltd wis aktif melu macem-macem cara, aktif melu tliti lan mbantu ngenthengake kemiskinan kanggo nyuda kemiskinan, nggawe kontribusi penting kanggo ngenthengake kamiskinan ing kutha. Ing wulan Juni 2018, Federasi Perindustrian lan Perdagangan Kota Bengbu lan Kantor Perbandaran kanggo Alleviation Kemiskinan lan Pembangunan Pertanian Bengbu dianugerahi "Perusahaan Lanjut Kanggo Alleviasi Kemiskinan".
 
Sawise pirang-pirang taun ngembangake kanthi cepet, Jinnuo New Materials Co, Ltd wis nggawe pangembangan ilmiah, kerjasama terbuka, semangat inovatif lan perusahaan sing terus-terusan ningkatake kualitas ideologi, ngupayakake skop ideologi sing unggul lan netepake tanggung jawab sosial sing kuwat. . Saliyane mbayar pajeg lan pakaryan, luwih menehi perhatian marang tanggung jawab perusahaan kanggo nglindhungi lingkungan, kanthi mumpuni 330 karyawan, ngluwari karyawan kanthi kangelan lan ngluwari luwih saka 40.000 yuan lan ngluwari 3 buruh sing lara lan nylametake 160.000 yuan; Luwih saka 20 siswa Universitas miskin, sing mbiayai luwih saka 70,000 yuan, ndhukung kontrol banjir 7,19 Wu'an lan bantuan pelanggaran bencana 50.000 yuan, ndhukung konstruksi kutha sing apik ing Shilipu 30.000 yuan. Liwat ngluwari perusahaan kasebut, 90% ahli waris saka sepindah kasebut wis ninggalake garis kemiskinan lan urip kanthi seneng lan normal.
 
Jinnuo New Materials Co, Ltd wis menehi conto kanggo ningkatake energi sing positif, menehi inspirasi semangat sing anyar lan nyengkuyung perusahaan swasta kanggo melu kemiskinan kanthi tliti. Ing ngarep, kita bakal terus nggayuh prestasi, ngupayakake terus-terusan lan nggawe prestasi anyar, nggawe kontribusi sing luwih gedhe kanggo perang kutha nglawan kemiskinan.
ngoyak impen kita, alon lan cepet, lan tindakake kanthi apik. Ayo ngadhepi kabecikan perusahaan. Visi: kanggo nggawe basis produksi bahan tahan nganggo, mbangun baja sing umur abad, nggawe merek internasional lan sregep.


Wektu kirim: Apr-20-2020